Schysst fisk av hög kvalitet
Erfarenhet, kunskap och tydliga krav. Det är vår modell för att leverera riktigt bra fiskprodukter. Det innebär att all fisk djupfryses redan 4-6 timmar efter fångst för att behålla den fina kvalitén och det saftiga köttet. Alla filéer är utvalda och handskurna enligt tydliga krav på smak, textur och storlek. Och du vet att du betalar för 100% råvara, vikterna är alltid angivna utan glasering.
Se alla fiskfiléer
Tillaga fisk på bästa sätt
Att lyckas med fisk på menyn handlar i stort om att inte krångla till det. Tillaga fisken till perfekt temperatur, 56°C är ett bra riktmärke, och servera med smakrika tillbehör. Till de vit fisk passar det bra med kraftiga dominanta smaker som t ex saffran i soppan, eller knaprig bacon på toppen. Lycka till!Bäst sätt att tina fisk
För att börja dagen med fint tinade filéer rekommenderar vi att fisken tinas långsamt. Lägg ut filéerna på bleck och täck med plastfilm. Ställ in i kylen och låt filéerna tina över natten. Tinar du fisken samma dag som den ska serveras, lägg de frysta filéerna i saltlag och rimma dem medan de tinar.Välj MSC & ASC-märkt fisk och gör en skillnad
MSC-certifieringen är bevisat effektiv och ger oss både makt och möjlighet att kräva ansvarsfullt, hållbart beteende av hela fiskerikedjan. För odlad fisk som lax är MSCs motsvarighet ASC. Ditt val av råvaror påverkar och gör skillnad. När du väljer fisk från oss hjälper du till att säkra fisk för framtiden. Tack för att vi har ditt förtroende.Mer om hållbart fiske
Djupfryst perfektion
All vår fisk djupfryser 4-6 timmar efter fångst, ett utmärkt sätt att bevara kvalitet och näring. Fryst fisk kan även bidra till att minska matsvinnet då det är enkelt att ta fram precis den mängd som behövs. Dessutom skapas även ekonomiska fördelar genom stabilitet i pris, tillgång och kvalitet.Fler fördelar med frysen