INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Lägg tinad fisk på G-N bleck. Salta fisken.

  2. 2. Blanda grädde, tacosås och gratängost och häll över fisken. Sätt i konvektionsugn 220°C, ca 15-20 minuter. Ta ut, krossa tortillachipsen och strö över vid servering.

  3. 3. Servera med potatis, gärna pressad eller ett gott potatismos. Även gott att servera en klick créme fraiche till fisken.

  4. Tips!
    Toppa med korriander.

  5. Alla älskar tacos och kombinationen ihop med fisk är ett nytt sätt att få de goda smakerna att flöda. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    576,70 kcal
  • Energi (kJ)
    2412,69 kJ
  • Fett
    26,24 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,08 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,45 g
  • Mättade fettsyror
    15,16 g
  • Fiber
    5,52 g
  • Järn
    1,39 mg
  • Kalcium
    330,97 mg
  • Kalium
    1214,82 mg
  • Kolesterol
    150,42 mg
  • Kolhydrat
    46,45 g
  • Disackarider
    3,29 g
  • Monosackarider
    1,61 g
  • Sackaros
    0,97 g
  • Magnesium
    103,60 mg
  • Natrium
    550,92 mg
  • Niacin
    5,36 mg
  • Protein
    35,77 g
  • Riboflavin
    0,34 mg
  • Tiamin
    0,34 mg
  • Vatten
    327,43 g
  • Vitamin B12
    2,77 µg
  • Vitamin B6
    0,62 mg
  • Vitamin C
    47,60 mg
  • Vitamin D
    0,10 µg
  • Vitamin E
    2,60 mg
  • Zink
    2,37 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet