Näringsrika soppor med Sopp- & såsbas
Släta goda soppor gör du enkelt med hjälp av Sopp- och såsbas. Den passar utmärkt vid snabb tillagning av soppor och är lätt att variera med frysta puréer. Dessutom är Sopp- och såsbas protein-, mineral- och vitaminberikad för att ge mer näringsrika soppor.Sopp- & såsbas
Gör smakrika soppor med frysta puréer
Med puréer är det lätt att göra smakrika soppor - vi har redan gjort jobbet med att välja ut grönsakerna. För att sedan skölja, skära, puréa och värmebehandla. Du behöver bara ta fram vad som behövs för en smakrik soppa med len konsistens. Gör en god morotssoppa eller en klassisk broccolisoppa.Se alla puréer
Soppa vid flytande konsistens
Flytande konsistens lämpar sig väl vid t ex käkfixering, förträngningar eller skador i svalg och matstrupe. Flytande konsistens kan beskrivas som en slät soppa som rinner av skeden. Vid flytande konsistens är det extra viktigt att tänka på utseende, smak och variation för att göra måltiden aptitlig.Mer om flytande konsistens
Tjockflytande konsistens
Konsistensanpassningen tjockflytande innebär en krämigare soppa än den för flytande konsistens. Soppan ska vara mer trögflytande och droppa från skeden. Det är lämpligt vid t ex allmänna sväljsvårigheter, nedsatt rörlighet i munhåla och svalg eller skador i svalg och matstrupe.Mer om tjockflytande konsistens