Skördesoppa med färskost rullad i gräslök

Skördesoppa med färskost rullad i gräslök

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Soppa

  2. Koka upp puréerna med buljong. Toppred med maizena och sjud cirka 3-5 minuter.

  3. Tillsätt matlagningsgrädden. Smaka av med saffran, salt och vitpeppar.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    117,05 kcal
  • Energi (kJ)
    489,85 kJ
  • Fett
    7,92 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,97 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,27 g
  • Mättade fettsyror
    4,11 g
  • Fiber
    2,48 g
  • Järn
    0,70 mg
  • Kalcium
    60,14 mg
  • Kalium
    299,78 mg
  • Kolesterol
    17,39 mg
  • Kolhydrat
    6,88 g
  • Disackarider
    2,81 g
  • Monosackarider
    1,78 g
  • Sackaros
    1,68 g
  • Magnesium
    25 mg
  • Natrium
    535,79 mg
  • Niacin
    2,18 mg
  • Protein
    3,53 g
  • Riboflavin
    0,15 mg
  • Tiamin
    0,21 mg
  • Vatten
    254,32 g
  • Vitamin B12
    0,13 µg
  • Vitamin B6
    0,15 mg
  • Vitamin C
    37,45 mg
  • Vitamin D
    0,02 µg
  • Vitamin E
    1,64 mg
  • Zink
    0,46 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning