Nyskördat, nybakat & nyfångat alltid nära till hands
Fryst mat har många goda fördelar. Lång hållbarhet, minskat matsvinn och kontrollerad tillgång till råvaror av hög kvalitet året om är kanske de tre som tydligast märks och gör skillnad i köket. Djupfrysning bevarar näringsämnen naturligt och stoppar nedbrytningen utan onödiga tillsatser så att du kan servera bra mat oavsett säsong.Mindre matsvinn!
Våra frysta grönsaker är skurna och enkla att portionera. Därför är det enkelt att ta ut så mycket som behövs åt gången och låta resten ligga kvar. Det minskar matsvinnet med upp till 47%* jämfört med färska livsmedel. Det minskar också risken att köpa in för mycket.Mer om matsvinn
Alltid fin och färsk fisk i frysen
Fryst fisk gör det enkelt att servera riktigt god fisk ofta och till många matgäster. Djupfrysning stannar tiden direkt efter fångst, näringsämnena i fisken bevaras på ett naturligt sätt utan onödiga tillsatser. Det ger dig schysst fisk oavsett säsong, oavsett om du söker krispigt panerad fisk eller handskurna fiskfiléer utvalda enligt tydliga krav på smak, textur och storlek.Tips och fiskinspiration
Nyskördade grönsaker i frysen
Våra grönsaker skördas när de är som allra bäst och skyndas från fälten för att snabbt frysas ner för att bevara alla godheter. Djupfrysningen stannar nedbrytningsprocessen nästan helt. Det gör att grönsakerna är lika fina och nyttiga när de tillagas som när de frystes in så du har solmogna spröda säsongsgrönsaker är tillgängliga året om. Det blir enklare att planera långt i förväg.Grönsaksinspiration
Nytänk & innovation i frysen
Håll ögonen på frysen, för det är där det händer som mest! Frysen har varit en plats för nytänk inom livsmedelsindustrin ända sedan 1950-talet och det har inte ändrats! Idag hittas nästan alla nya och klimatsmarta proteinalternativ som Green Cuisine och Veggie enbart i frysen.Variera menyn med vegetariskt
Frysens spännande historia
Möjligheten att djupfrysa mat ger oss många fördelar som de flesta av oss idag tar för givna. Vi tycker det är fascinerande hur frystekniken kom till och eftersom att den snart fyller 100 år har vi satt ihop en kort historielektion i den fantastiska konsten att djupfrysa.Frysens historia