Djupfrysning av grönsaker
Djupfrysning säkrar grönsakernas vitamin- och mineralinnehåll och är minst lika nyttiga som färska grönsaker. En stor del av våra grönsaker är vad vi kallar färskfrysta. Det innebär att de förvälls och fryses in inom 3-24 timmar efter att de har skördats. På det sättet kan de frysas in när de är som allra bäst och sedan användas vid behov – året runt.Fler fördelar med frysen
Inspireras av vårt ekologiska sortiment
I vårt ekologiska sortiment hittar du populära produkter av hög kvalitet som gör det lätt att fylla serveringen med ekologiskt. Dessutom växer både vårt ekologiska sortiment hela tiden med nya produkter som lätt tar plats på veckomenyn.Mer om vårt eko-sortiment
Lär dig allt om vegetariskt matlagning
Vill du lära dig mer om vegetarisk och klimatsmart matlagning i storköksmiljö? Då är du välkommen till Green Cooking Academy som är en workshop med grön mat i fokus. Vi går igenom allt från menyplanering och inspiration till smaksättning och köksekonomi.Kontakta oss för anmälan