Palsternacks- och potatisplättar, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina purén.

  2. 2.  Tillsätt ägg och potatismospulver. Smaksätt.

  3. 3.  Låt smeten stå en stund före stekning. Grädda försiktigt.

  4. Testa laga och servera en variant på plättar. Här är ett tips på palsternacks- och potatisplättar i timbalkonsistens.  

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    151,56 kcal
  • Energi (kJ)
    640,36 kJ
  • Fett
    3,99 g
  • Mättade fettsyror
    0,28 g
  • Fiber
    2,30 g
  • Järn
    0,57 mg
  • Kalcium
    15 mg
  • Kolhydrat
    21,64 g
  • Protein
    5,86 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet