Baka med glutenfri berikning
Berikning Majsvälling är ett mångsidigt berikningspulver som ger extra tillskott av näring och energi. Byt enkelt ut delar av mjölet mot berikning vid bakning. Det ger en saftig konsistens i matbröd samt möra och krispiga kakor. Berikning Majsvälling är dessutom glutenfri så att ännu fler kan njuta av en god och näringstät fika.Berikning Majsvälling
Gör sylt av hallonpuré till småkakorna
Laga snabbt en utsökt sylt på fryst hallonpuré. Tina hallonpuré, söta med lite socker eller florsocker och förtjocka med Thick & Easy™. Vår Hallonpuré är helt utan tillsatt socker och gjord på 100 % hallon som plockas när de är som allra bäst. Purén passar även utmärkt till mellanmål eller desserter.Hallonpuré
Saftiga bröd och bakverk med morotspuré
Fryst morotspuré gör det enkelt att laga läckra soppor såväl som saftiga bröd och bakverk. Tina upp och blanda med degen för ett smakrikt och saftigt resultat - glöm inte att berika för ett extra tillskott av näring. Puréerna är gjorda av finpasserade morötter och kommer i lösfrysta bitar för enkel hantering.Morotspuré