Mango och tomatbas för salsa

Mango & tomatbas för salsa

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Skär rödlöken i tärningar och syra lätt med balsamvinäger i 10 min. Löken ska få en härlig intensiv röd färg. Blanda resten av ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Blanda i löken strax innan servering.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    1118,40 kcal
  • Energi (kJ)
    4678,80 kJ
  • Fett
    8,40 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,36 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,04 g
  • Mättade fettsyror
    0,84 g
  • Fiber
    56,16 g
  • Järn
    18,56 mg
  • Kalcium
    464 mg
  • Kalium
    10364 mg
  • Kolesterol
    4 mg
  • Kolhydrat
    188 g
  • Disackarider
    41,80 g
  • Monosackarider
    125 g
  • Sackaros
    41,40 g
  • Magnesium
    536 mg
  • Natrium
    17214 mg
  • Niacin
    20,60 mg
  • Protein
    42,50 g
  • Riboflavin
    0,64 mg
  • Tiamin
    0,76 mg
  • Vatten
    830,40 g
  • Vitamin B6
    6,52 mg
  • Vitamin C
    134,40 mg
  • Vitamin E
    32,10 mg
  • Zink
    5,66 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet