Vårgrön sparrissoppa med ägg och laxboll

Vårgrön sparrissoppa med ägg- & laxboll

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Soppa

  2. Koka upp alla ingredienser till soppan. Mixa tills len. Smaka av med salt och peppar.

  3. Ägg/Laxboll

  4. Hacka samman alla ingredienser till laxbollarna. Rulla till bollar. Servera i soppan.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    273,28 kcal
  • Energi (kJ)
    1143,54 kJ
  • Fett
    18,01 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,87 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,44 g
  • Mättade fettsyror
    7,80 g
  • Fiber
    2,46 g
  • Järn
    2,05 mg
  • Kalcium
    152,03 mg
  • Kalium
    764,11 mg
  • Kolesterol
    161,78 mg
  • Kolhydrat
    7,40 g
  • Disackarider
    2,72 g
  • Monosackarider
    1,63 g
  • Sackaros
    0,51 g
  • Magnesium
    49,90 mg
  • Natrium
    1222,36 mg
  • Niacin
    6,40 mg
  • Protein
    19,52 g
  • Riboflavin
    0,53 mg
  • Tiamin
    0,38 mg
  • Vatten
    379,26 g
  • Vitamin B12
    4,37 µg
  • Vitamin B6
    0,54 mg
  • Vitamin C
    60,25 mg
  • Vitamin D
    4,10 µg
  • Vitamin E
    5,21 mg
  • Zink
    2,22 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet