Asiatisk fisksoppa med nudlar

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Fräs currypastan med oljan och koka upp den med grönsaksbuljong, fisksås, morotspuré och grädde. 

  2. 2. Tillsätt lax- och fiskpuré och toppred med majsstärkelse och låt sjuda ca 3-5 min. Smaka av med salt.

  3. 3. Tillsätt wokbas med nudlar och servera med en klick crème fraiche.

  4. TIPS!
    Pressa en klyfta lime över soppan för en extra god smaksättning.

  5. Servera och njut av en härligt god fisksoppa med mycket fina asiatiska smaker. Med Findus lax- och fiskpuré är det enkelt att laga goda, smakrika fisksoppor! 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    273,60 kcal
  • Energi (kJ)
    1144,92 kJ
  • Fett
    24,19 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,46 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,12 g
  • Mättade fettsyror
    12,46 g
  • Fiber
    1,48 g
  • Järn
    1,47 mg
  • Kalcium
    63,76 mg
  • Kalium
    261,80 mg
  • Kolesterol
    65,03 mg
  • Kolhydrat
    7,41 g
  • Disackarider
    2,45 g
  • Monosackarider
    1,92 g
  • Sackaros
    1,23 g
  • Magnesium
    21,82 mg
  • Natrium
    849,03 mg
  • Niacin
    2,98 mg
  • Protein
    6,59 g
  • Riboflavin
    0,18 mg
  • Tiamin
    0,20 mg
  • Vatten
    290,04 g
  • Vitamin B12
    1,43 µg
  • Vitamin B6
    0,34 mg
  • Vitamin C
    23,06 mg
  • Vitamin D
    2,69 µg
  • Vitamin E
    2,01 mg
  • Zink
    0,36 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet