Pan pizza san remo

Pan Pizza San Remo

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Schalottenlökar, finskurna
    2 st
  • Röd paprika
    3 mg
  • Tomater, grovt skurna
    10 st
  • Pecorino, riven
    200 g
  • Tomatpuré
    18 g
  • Cocktailtomater
    10 st
  • Ruccolasallad
    30 g
  • Parmaskinka
    1 hg
  • Pecorino, hyvlad
    100 g
  • Olivolja
    1 msk

TILLAGNING

  1. 1. Rosta paprikan i ugn på 200 grader. Dra därefter av skinnet och skär paprikan grovt.

  2. 2. Fräs löken i olivolja, tillsätt paprikan, tomaterna och tomatpurén.

  3. 3. Låt det koka på svag värme i cirka 30 minuter. Mixa därefter såsen.

  4. 4. Stryk ut rikligt med tomatsås på pizzabotten, lägg på de delade och urkärnade cocktailtomaterna.

  5. 5. Strö över den rivna Pecorinon och grädda i ugn på 200 grader i 12-15 minuter.

  6. 6. Ta ut ur ugnen och lägg på skinkan, den hyvlade Pecorinon och ruccolan.

  7. Tips!

  8. Skiva upp pizzan i portionsbitar för enklare servering.

  9. Vem gillar inte pizza? Med Findus färdig Pan pizzabotten går det snabbt att göra egen pizza. Passar utmärkt till lunchserveringen & uppskattas av såväl barn som vuxna gäster.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    474,46 kcal
  • Energi (kJ)
    1985,22 kJ
  • Fett
    15,33 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,03 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,43 g
  • Mättade fettsyror
    6,88 g
  • Fiber
    6,35 g
  • Järn
    2,18 mg
  • Kalcium
    489,52 mg
  • Kalium
    818,98 mg
  • Kolesterol
    32,22 mg
  • Kolhydrat
    55,15 g
  • Disackarider
    3,69 g
  • Monosackarider
    8,92 g
  • Sackaros
    0,37 g
  • Magnesium
    71,73 mg
  • Natrium
    873,68 mg
  • Niacin
    4,42 mg
  • Protein
    25,28 g
  • Riboflavin
    0,27 mg
  • Tiamin
    0,38 mg
  • Vatten
    233,72 g
  • Vitamin B12
    0,69 µg
  • Vitamin B6
    0,53 mg
  • Vitamin C
    48,10 mg
  • Vitamin D
    0,09 µg
  • Vitamin E
    2,90 mg
  • Zink
    2,26 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet