Fräsch kesomacka med salami

Kesomacka med salami

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Philadelphia naturell
    500 g
  • Keso, oliv/fetaost
    7,50 dl
  • Salami, valfri
    300 g
  • Rädisa
  • Blandsallad
  • 1 skiva Galiamelon
    10 g
  • Sockerärter
  • Persilja

TILLAGNING

  1. 1. Bre brödet med Philadelphiaost, lägg sedan på blandsalladen och sockerärtorna.

  2. 2. Fortsätt sedan med keso och salami.

  3. 3. Toppa med melon, rädisa och persilja.

  4. Tips!

  5. En macka som går att variera efter smak.

  6. En enkel men god macka att servera på menyn. Funkar även som lättare mellanmål. Gjord på svensk tekaka som med sin platta yta inbjuder till många olika toppings.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    538,93 kcal
  • Energi (kJ)
    2255,03 kJ
  • Fett
    32,86 g
  • Enkelomättade fettsyror
    10,66 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,98 g
  • Mättade fettsyror
    16,45 g
  • Fiber
    2,73 g
  • Järn
    0,96 mg
  • Kalcium
    114,54 mg
  • Kalium
    228,95 mg
  • Kolesterol
    76,40 mg
  • Kolhydrat
    36,72 g
  • Disackarider
    3,82 g
  • Monosackarider
    2,82 g
  • Sackaros
    0,03 g
  • Magnesium
    24,22 mg
  • Natrium
    1117,71 mg
  • Niacin
    3,07 mg
  • Protein
    23,11 g
  • Riboflavin
    0,36 mg
  • Tiamin
    0,25 mg
  • Vatten
    121,45 g
  • Vitamin B12
    0,96 µg
  • Vitamin B6
    0,21 mg
  • Vitamin C
    0,42 mg
  • Vitamin D
    0,34 µg
  • Vitamin E
    0,88 mg
  • Zink
    1,64 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet