Kesomacka med salami
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Philadelphia naturell500 g
- Keso, oliv/fetaost7,50 dl
- Salami, valfri300 g
- Rädisa
- Blandsallad
- 1 skiva Galiamelon10 g
- Sockerärter
- Persilja
TILLAGNING
1. Bre brödet med Philadelphiaost, lägg sedan på blandsalladen och sockerärtorna.
2. Fortsätt sedan med keso och salami.
3. Toppa med melon, rädisa och persilja.
Tips!
En macka som går att variera efter smak.
En enkel men god macka att servera på menyn. Funkar även som lättare mellanmål. Gjord på svensk tekaka som med sin platta yta inbjuder till många olika toppings.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)538,93 kcal
- Energi (kJ)2255,03 kJ
- Fett32,86 g
- Enkelomättade fettsyror10,66 g
- Fleromättade fettsyror2,98 g
- Mättade fettsyror16,45 g
- Fiber2,73 g
- Järn0,96 mg
- Kalcium114,54 mg
- Kalium228,95 mg
- Kolesterol76,40 mg
- Kolhydrat36,72 g
- Disackarider3,82 g
- Monosackarider2,82 g
- Sackaros0,03 g
- Magnesium24,22 mg
- Natrium1117,71 mg
- Niacin3,07 mg
- Protein23,11 g
- Riboflavin0,36 mg
- Tiamin0,25 mg
- Vatten121,45 g
- Vitamin B120,96 µg
- Vitamin B60,21 mg
- Vitamin C0,42 mg
- Vitamin D0,34 µg
- Vitamin E0,88 mg
- Zink1,64 mg