Stekt, kyckling, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Kycklingpuré FINDUS 96012401
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Buljongpulver
  • Salt, peppar
  • Till formen: matfett och kyckling- eller grillkryd

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med Thick & Easy™ och smaksätt.

  3. 3.  Häll i väl smorda och kryddbeströdda (till stekt kyckling) bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. TIPS!
    Krydda Kycklingtimbal, Findus 29118 med grillkrydda, servera som stekt kyckling.

  6. Skär upp kycklingen och servera den tillsammans med sås, potatismos och grönsakstimbal för en komplett måltid.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    150,94 kcal
  • Energi (kJ)
    629,88 kJ
  • Fett
    8,70 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,96 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,72 g
  • Mättade fettsyror
    2,40 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Kolhydrat
    6,65 g
  • Protein
    11,47 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet