Stekt fläsk, timbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Skinkpuré FINDUS 9600818660 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Lökfond0,50 g
- Matfett, flytande5 g
- Sirap1 krm
- Hickory Liquid Smoke0,50 krm
- Salt
- Röd karamellfärg och sockerkulör
- Pensling: lökfond
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
4. Pensla före servering. Skär i skivor och servera med brunsås, smaksatt med lökfond, potatismos och grönsakstimbal.
TIPS!
Stekt fläsktimbal, Findus 66384. Häll stekflott över timbalerna.Stekt fläsk är en favorit hos många. Servera detta recept i timbalkonsistens för en av veckans middagar.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)204,93 kcal
- Energi (kJ)857,79 kJ
- Fett13,76 g
- Enkelomättade fettsyror0,96 g
- Fleromättade fettsyror0,15 g
- Mättade fettsyror6,05 g
- Fiber0,36 g
- Kalcium0,14 mg
- Kalium0,53 mg
- Kolesterol12,80 mg
- Kolhydrat8,30 g
- Disackarider0,52 g
- Monosackarider0,63 g
- Sackaros0,49 g
- Magnesium0,03 mg
- Natrium30,30 mg
- Protein12,19 g
- Vatten1,06 g
- Vitamin D0,03 µg
- Vitamin E0,10 mg