Smörgås med lax, sparris och tomat, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tina brödtimbalen.

  2. 2. Blanda tinad spenatpuré med Thick and Easy.

  3. 3. Mosa laxtimbal med röksmak med crème fraîche. 

  4. 3. Lägg spenatpurén på brödtimbalen och klicka därefter på den rökta laxröran.

  5. 4. Avsluta med skivad tomattimbal på toppen.

  6. Tips!

  7. Servera en trevlig smörgås i timbalkonsistens till en enkla men god broccolisoppa.

  8. En god smörgås i timbalkonsistens som de med tugg- och sväljsvårigheter kan få njuta av. Receptet går att variera utefter gästens tycke. Servera smörgåsen som den är eller till en värmande soppa.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    30,03 kcal
  • Energi (kJ)
    125,96 kJ
  • Fett
    1,72 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,49 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,18 g
  • Mättade fettsyror
    0,87 g
  • Fiber
    0,28 g
  • Järn
    0,07 mg
  • Kalcium
    4,46 mg
  • Kalium
    28,79 mg
  • Kolesterol
    7,29 mg
  • Kolhydrat
    2,49 g
  • Disackarider
    0,16 g
  • Monosackarider
    0,12 g
  • Sackaros
    0,03 g
  • Magnesium
    2 mg
  • Natrium
    24,71 mg
  • Niacin
    0,29 mg
  • Protein
    1,05 g
  • Riboflavin
    0,01 mg
  • Tiamin
    0,01 mg
  • Vatten
    7,82 g
  • Vitamin B12
    0,26 µg
  • Vitamin B6
    0,05 mg
  • Vitamin C
    0,70 mg
  • Vitamin D
    0,51 µg
  • Vitamin E
    0,14 mg
  • Zink
    0,04 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet