Sellerisoppa med ost, flytande

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning.

  2. 2.  Mjukosten tillsätts efter uppvärmning. Smaksätt.

  3. TIPS!
    Servera med varm grön sparrispuré, smaksätt med matfett och kryddor.

  4. Detta recept på en smakrik sellerisoppa i flytande konsistens är lagad på Findus selleripuré. Selleri har många fina och läkande egenskaper och användes därför förr som medicin.  

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    243,91 kcal
  • Energi (kJ)
    1022,65 kJ
  • Fett
    16,53 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,01 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,03 g
  • Mättade fettsyror
    4,29 g
  • Fiber
    1,44 g
  • Järn
    0,28 mg
  • Kalcium
    49 mg
  • Kalium
    224 mg
  • Kolhydrat
    12,29 g
  • Disackarider
    0,21 g
  • Monosackarider
    0,63 g
  • Sackaros
    0,21 g
  • Magnesium
    5,60 mg
  • Natrium
    43,40 mg
  • Niacin
    0,35 mg
  • Protein
    10,91 g
  • Riboflavin
    0,06 mg
  • Tiamin
    0,03 mg
  • Vatten
    66,50 g
  • Vitamin B6
    0,06 mg
  • Vitamin C
    4,90 mg
  • Vitamin E
    0,14 mg
  • Zink
    0,28 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet