Rökt lax, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Lax- och fiskpuré FINDUS 96012311
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Hickory Liquid Smoke
    1 krm
  • Hummerfond
    1 tsk
  • Salt, peppar

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med övriga ingredienser. Smaksätt.

  3. 3.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. TIPS!
    Laxtimbal med röksmak, Findus 59459.

  6. Servera rökt lax i timbalkonsistens som ett alternativ på veckans meny.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    165,37 kcal
  • Energi (kJ)
    693,08 kJ
  • Fett
    9,33 g
  • Mättade fettsyror
    2,34 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Järn
    0,05 mg
  • Kalcium
    6,50 mg
  • Kolhydrat
    5,90 g
  • Protein
    14,51 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet