Porterstek, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Oxpuré FINDUS 96008183
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Marinad, silad eller porter och svart vinbärssaft
    10 g
  • Buljongpulver
  • Salt, peppar, malda kryddor
  • Pensling: sockerkulör, malda kryddor

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  3. 3.  Stick i otinad oxpuré. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. 5.  Pensla före servering.

  6. TIPS!
    Skär i skivor och servera med sås, potatismos, grönsakstimbal och gelé.

  7. Bjud på porterstek i timbalkonsistens till middag i veckan. Tillsammans med andra goda tillbehör lär det bli succé vid varje middagsbord.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    180,64 kcal
  • Energi (kJ)
    755,08 kJ
  • Fett
    11,04 g
  • Mättade fettsyror
    4,03 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Kolhydrat
    7,85 g
  • Protein
    12,53 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet