Pannkaksplätt med topping, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina purén och blanda med vispgrädde (ovispad). Rör ner socker och smaka av. Blanda i Thick & Easy™.

  2. 2.  Låt stå i 10 minuter för en fastare konsistens. Spritsa på den tinade pannkakan. Servera med crème fraiche eller glass. 

  3. Grov patékonsistens: Se ovan.

    Timbalkonsistens: Se ovan.

    Gelékonsistens: Uteslut pannkaksplätt och öka moussen

    Flytande konsistens: Svart vinbärssoppa se MRS. Servera med crème fraiche eller glass.

    MRS = Mätt Rätt & Slätt

  4. TIPS!
    Dekorera med citronmeliss.

  5. Servera en god pannkaksplätt i timbalkonsitens med en härligt smakrik svartvinbärstopping. En dessert som passar perfekt för de som har tugg- och sväljsvårigheter. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    227,28 kcal
  • Energi (kJ)
    950,94 kJ
  • Fett
    13,71 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,47 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,73 g
  • Mättade fettsyror
    7,97 g
  • Fiber
    2,49 g
  • Järn
    0,40 mg
  • Kalcium
    74,88 mg
  • Kalium
    201,70 mg
  • Kolesterol
    69 mg
  • Kolhydrat
    21,72 g
  • Disackarider
    6,21 g
  • Monosackarider
    2,44 g
  • Sackaros
    4,02 g
  • Magnesium
    14,79 mg
  • Natrium
    123,74 mg
  • Niacin
    0,44 mg
  • Protein
    3,19 g
  • Riboflavin
    0,10 mg
  • Tiamin
    0,06 mg
  • Vatten
    59,25 g
  • Vitamin B12
    0,32 µg
  • Vitamin B6
    0,10 mg
  • Vitamin C
    45,20 mg
  • Vitamin D
    0,19 µg
  • Vitamin E
    0,95 mg
  • Zink
    0,42 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet