Örtbakad skinka, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Skinkpuré FINDUS 96008186
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Senap, osötad
    2,50 g
  • Buljongpulver
  • Salt, peppar
  • Röd karamellfärg
  • Till formen: matfett, mixad basilika och torkad di

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Serveras varm eller kall. Skär i skivor. Utmärkt som pålägg.

  5. TIPS!
    Skinktimbal, stekt, Findus 39394. Pensla med matfett, senap och strö över kryddgrönt.

  6. Testa laga och servera detta recept på örtbakad skinka i timbalkonsistens. Tillsammans med goda tillbehör är det ett bra middagsval!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    166,44 kcal
  • Energi (kJ)
    697,08 kJ
  • Fett
    9,76 g
  • Mättade fettsyror
    3,30 g
  • Fiber
    0,35 g
  • Kolhydrat
    7,48 g
  • Protein
    12,28 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet