Örtbakad skinka, timbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Skinkpuré FINDUS 9600818660 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Senap, osötad2,50 g
- Buljongpulver
- Salt, peppar
- Röd karamellfärg
- Till formen: matfett, mixad basilika och torkad di
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
4. Serveras varm eller kall. Skär i skivor. Utmärkt som pålägg.
TIPS!
Skinktimbal, stekt, Findus 39394. Pensla med matfett, senap och strö över kryddgrönt.Testa laga och servera detta recept på örtbakad skinka i timbalkonsistens. Tillsammans med goda tillbehör är det ett bra middagsval!
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)166,44 kcal
- Energi (kJ)697,08 kJ
- Fett9,76 g
- Mättade fettsyror3,30 g
- Fiber0,35 g
- Kolhydrat7,48 g
- Protein12,28 g