Nubbesallad, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Pressad, kokt potatis
    30 g
  • Gräddfil
    2 tsk
  • Majonnäs
    10 g
  • Matjessillspad
    1 g
  • Rökt kaviar
    1,50 tsk
  • Dill, torkad
  • Ev Thick & Easy™ FINDUS 22360

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda samtliga ingredienser.

  2. 2.  Vid för tunn konsistens, tillsätt Thick & Easy™. Ställ kallt.

  3. TIPS!
    Servera på en bit kavring (ev geléad, se recept sid 138 i MRS eller sök recept på vår hemsida).

  4. Använd exempelvis detta recept som ett pålägg på en smörgås. Det blir en något roligare och lyxigare smörgås att servera och framförallt blir den väldigt god.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    106,25 kcal
  • Energi (kJ)
    439,10 kJ
  • Fett
    7,55 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,55 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,69 g
  • Mättade fettsyror
    1,20 g
  • Fiber
    0,63 g
  • Järn
    0,14 mg
  • Kalcium
    1,43 mg
  • Kalium
    106,58 mg
  • Kolhydrat
    7,50 g
  • Disackarider
    0,98 g
  • Monosackarider
    0,17 g
  • Sackaros
    0,98 g
  • Magnesium
    6,15 mg
  • Natrium
    171 mg
  • Niacin
    0,58 mg
  • Protein
    1,73 g
  • Riboflavin
    0,02 mg
  • Tiamin
    0,04 mg
  • Vatten
    25,80 g
  • Vitamin B12
    0,40 µg
  • Vitamin B6
    0,06 mg
  • Vitamin C
    7,66 mg
  • Vitamin D
    0,11 µg
  • Vitamin E
    0,90 mg
  • Zink
    0,19 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet