Laxkupol, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Lax- och fiskpuré FINDUS 96014860
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Hummerfond
    1 tsk
  • Ingefära, malen
    0,50 krm
  • Äppelcidervinäger
    0,50 g
  • Broccolitimbal FINDUS 96008603
    40 g
  • Salt
  • MOROTSSÅS
  • Crème fraiche
    50 g
  • Ingefära, malen
    1 krm
  • Salt

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™ och smaksätt.

  2. 2.  Häll laxblandningen i väl smorda bleck eller formar. Lägg i broccolitimbalerna. Täck med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Servera med morotssås (se recept sid 34 i MRS eller sök recept på vår hemsida).

  5. Morotsås
    1.  Blanda ingredienserna. Låt koka upp. Smaka av.

  6. TIPS!
    Dekorera laxkupolen med dill.

  7. Servera en fantastsiskt god laxkupol till middag. Laxkupolen har många spännande smaker och tillsammas med morotsåsen blir det ortroligt gott.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    400,74 kcal
  • Energi (kJ)
    1679,93 kJ
  • Fett
    30,08 g
  • Mättade fettsyror
    12,85 g
  • Fiber
    2,38 g
  • Järn
    0,05 mg
  • Kalcium
    6,50 mg
  • Kolhydrat
    13,39 g
  • Protein
    18,57 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet