Kyckling à la Cecil, gelé

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Kycklingpuré
    45 g
  • Ananaspuré
    5 g
  • Sopp- och såsbas, berikad
    50 g
  • Gelatinblad
    1 g
  • Buljongpulver
  • Curry

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Geléad mat baserad på Findus Puré går bra att frysa.

  5. Laga kyckling à la cecil i gelékonsistens som en av veckans middagar. Serveras kall i bitar tillsammans med tjock, varm sås, potatismos och grönsaksgelé bredvid.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    105,50 kcal
  • Energi (kJ)
    441,40 kJ
  • Fett
    6,46 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,72 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,54 g
  • Mättade fettsyror
    1,41 g
  • Fiber
    0,10 g
  • Kolhydrat
    5,54 g
  • Protein
    6,43 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet