Kokt lax, timbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Lax- och fiskpuré, FINDUS 9601231160 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Hummerfond1 tsk
- Salt, peppar
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.
2. Blanda med övriga ingredienser. Smaksätt.
3. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
4. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
TIPS!
Lax- och fisktimbal, Findus 49616 kan serveras både som kokt och stekt lax.Servera och njut av kokt lax i timbalkonsistens. Innehåller mycket god smak och är ett utmärkt middagsval.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)165,37 kcal
- Energi (kJ)693,08 kJ
- Fett9,33 g
- Mättade fettsyror2,34 g
- Fiber0,05 g
- Järn0,05 mg
- Kalcium6,50 mg
- Kolhydrat5,90 g
- Protein14,51 g