Kebabtimbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Oxpuré FINDUS 96008183
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Kebabkrydda
    0,50 msk
  • Buljongpulver
  • Salt, peppar
  • Sockerkulör

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Skär i strimlor. Servera på smörgås (ev geléad, se recept sid 138 i MRS eller sök recept på vår hemsida), grönsakstimbal och slät kebabsås.

  5. TIPS!
    Tacotimbal. Tillaga kebabtimbal men ersätt kebabkrydda med tacomix, 0,5 msk/port.

  6. Erbjud kebab i timbalkonsistens till middag! Lättuggat och med mycket god smak.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    173,14 kcal
  • Energi (kJ)
    723,48 kJ
  • Fett
    10,92 g
  • Mättade fettsyror
    4,02 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Kolhydrat
    6,65 g
  • Protein
    12,13 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet