Kebabtimbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Oxpuré FINDUS 9600818360 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Kebabkrydda0,50 msk
- Buljongpulver
- Salt, peppar
- Sockerkulör
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.
3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
4. Skär i strimlor. Servera på smörgås (ev geléad, se recept sid 138 i MRS eller sök recept på vår hemsida), grönsakstimbal och slät kebabsås.
TIPS!
Tacotimbal. Tillaga kebabtimbal men ersätt kebabkrydda med tacomix, 0,5 msk/port.Erbjud kebab i timbalkonsistens till middag! Lättuggat och med mycket god smak.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)173,14 kcal
- Energi (kJ)723,48 kJ
- Fett10,92 g
- Mättade fettsyror4,02 g
- Fiber0,05 g
- Kolhydrat6,65 g
- Protein12,13 g