Kasslerkryddad timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Skinkpuré FINDUS 96008186
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Hickory Liquid Smoke
    1 krm
  • Buljongpulver
  • Salt, peppar
  • Röd karamellfärg

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  4. 4.  Efter gräddning: pensla ytan med sockerkulör.

  5. 5.  Servera i skivor med sås, potatismos och bön- och palsternackstimbal.

  6. TIPS!
    Skinktimbal med röksmak, Findus 29116

  7. Kasslerkryddad timbal är ett utmärkt alternativ att servera på veckans middagsmeny.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    162,94 kcal
  • Energi (kJ)
    682,08 kJ
  • Fett
    9,66 g
  • Mättade fettsyror
    3,30 g
  • Fiber
    0,35 g
  • Kolhydrat
    6,95 g
  • Protein
    12,13 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet