Kasslergratäng med ananas, timbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Skinktimbal med röksmak FINDUS 9600856880 g
- Ketchup20 g
- Crème fraiche50 g
- Ostkräm8 g
TILLAGNING
1. Tina ananaspuré. Lägg timbalerna i bleck eller form.
2. Blanda övriga ingredienser och häll över.
3. Värm från djupfryst till 70°C centrumtemperatur.
4. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 30 min.
TIPS!
Servera med Ristimbal, Findus 61965, grönsakstimbal och sås.Här är ett utmärkt middagstips för veckan! Kasslergratäng med ananas och tomat. Det är lagat i timbalkonsistens och är rikt på många goda smaker.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)337,60 kcal
- Energi (kJ)1414,80 kJ
- Fett26,44 g
- Mättade fettsyror12,72 g
- Fiber0,36 g
- Kolhydrat13,16 g
- Protein11,16 g