Kasslergratäng med ananas, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina ananaspuré. Lägg timbalerna i bleck eller form.

  2. 2.  Blanda övriga ingredienser och häll över.

  3. 3.  Värm från djupfryst till 70°C centrumtemperatur.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 30 min.

  5. TIPS!
    Servera med Ristimbal, Findus 61965, grönsakstimbal och sås.

  6. Här är ett utmärkt middagstips för veckan! Kasslergratäng med ananas och tomat. Det är lagat i timbalkonsistens och är rikt på många goda smaker.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    337,60 kcal
  • Energi (kJ)
    1414,80 kJ
  • Fett
    26,44 g
  • Mättade fettsyror
    12,72 g
  • Fiber
    0,36 g
  • Kolhydrat
    13,16 g
  • Protein
    11,16 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet