Kalops, flytande

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Oxpuré FINDUS 96008183
    900 g
  • Sopp- och såsbas, berikad FINDUS 96008702
    1,80 kg
  • Lökpulver
    5 tsk
  • Kryddpeppar, malen
    2 tsk
  • Avkok på lagerblad
    0,50 dl

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera med crème fraiche smaksatt med salt och morotspuré.

  3. Laga och njut av en fantastiskt god kalopssoppa till middag i veckan. Soppan är i flytande konsistens och gjord på Findus oxpuré som hjälper dig i matlagningen.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    230,04 kcal
  • Energi (kJ)
    962,28 kJ
  • Fett
    10,35 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,01 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,52 g
  • Mättade fettsyror
    5,59 g
  • Järn
    0,85 mg
  • Kalcium
    225,20 mg
  • Kalium
    493,23 mg
  • Kolesterol
    87,66 mg
  • Kolhydrat
    8,64 g
  • Disackarider
    8,51 g
  • Magnesium
    42,34 mg
  • Natrium
    139,60 mg
  • Niacin
    7,51 mg
  • Protein
    25,43 g
  • Riboflavin
    0,38 mg
  • Tiamin
    0,15 mg
  • Vatten
    228,38 g
  • Vitamin B12
    1,39 µg
  • Vitamin B6
    0,46 mg
  • Vitamin C
    1,08 mg
  • Vitamin D
    0,38 µg
  • Vitamin E
    1,13 mg
  • Zink
    2,12 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet