Julkorv/fläskkorv, timbal

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Oxpuré FINDUS 96008183
    30 g
  • Skinkpuré FINDUS 96008186
    30 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Ättika
    0,50 tsk
  • Lökpulver
    0,50 krm
  • Kryddpeppar mald
    3 krm
  • Hickory Liquid Smoke
    0,50 krm
  • Buljongpulver
  • Salt
  • Röd karamellfärg

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt och färgsätt.

  3. 3.  Spritsa ut i väl smorda bleck eller former, täckt med lock eller folie. Alternativt fördela smeten på plastfilm/folie och rulla till en korv.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. TIPS!
    Servera med senap.

  6. Julkorv i timbalkonsistens - ett perfekt alternativ till jul.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    177,63 kcal
  • Energi (kJ)
    742,20 kJ
  • Fett
    10,29 g
  • Mättade fettsyror
    3,66 g
  • Fiber
    0,24 g
  • Kolhydrat
    9,10 g
  • Protein
    12,14 g
  • Vatten
    2,20 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet