Gulasch, grov paté

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Grov Oxpaté FINDUS 96008723
  • Gulaschsås

TILLAGNING

  1. 1.  Värm från djupfryst, med lock till 70°C centrumtemperatur.

  2. 2.  Häll lite vatten/buljong i botten och pensla/spraya med olja eller matfett före uppvärmning.

  3. 3.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 13-17 min. Dela patéerna i bitar. Häll varm sås över.

  4. TIPS!
    Servera med Ristimbal 96008641 eller potatis och grov grönsakspaté eller välkokta grönsaker.

  5. Erbjud gulasch i grov patékonsistens som ett alternativ på veckans meny. Servera gärna gulaschen tillsammans med ristimbal och välkokta grönsaker eller någon av Findus grova grönsakspatéer.

Produkter som inkluderas i receptet