Gulasch, gelé

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall i tärningar med silad tjock, varm sås bredvid, potatismos och grönsaksgelé.

  5. Gulasch i gelékonsistens är perfekt för ett mer lättsmält alternativ men fortfarande väldigt smakrikt. Gjord på Findus finpasserade och lätthanterliga puréer.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    910,68 kcal
  • Energi (kJ)
    3809,54 kJ
  • Fett
    33,67 g
  • Enkelomättade fettsyror
    10,23 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,15 g
  • Mättade fettsyror
    16,82 g
  • Fiber
    4,45 g
  • Järn
    4,80 mg
  • Kalcium
    705,60 mg
  • Kalium
    2360,20 mg
  • Kolesterol
    348,50 mg
  • Kolhydrat
    34,98 g
  • Disackarider
    25,69 g
  • Monosackarider
    6,10 g
  • Sackaros
    2,03 g
  • Magnesium
    187,90 mg
  • Natrium
    570,70 mg
  • Niacin
    35,33 mg
  • Protein
    113,73 g
  • Riboflavin
    1,35 mg
  • Tiamin
    0,63 mg
  • Vatten
    903,89 g
  • Vitamin B12
    4,45 µg
  • Vitamin B6
    2,17 mg
  • Vitamin C
    40,45 mg
  • Vitamin D
    1,65 µg
  • Vitamin E
    7,26 mg
  • Zink
    8,63 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet