Fruktsoppa, flytande

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Jordgubbspuré kan med fördel ersättas med Blåbärspuré Hallonpuré eller Svart vinbärspuré.

  2. 1.  Blanda vatten och potatismjöl/tapiokastärkelse. Sjud upp. Tillsätt purén. Smaksätt med socker.

  3. 2.  Servera med vispad grädde.

  4. TIPS!
    Vid Gelékonsistens red med ytterligare potatismjöl eller Thick & Easy™.

  5. Lättsmält fruktsoppa som går utmärkt att anpassa till gelékonsistens. Perfekt som dessert! 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    95,87 kcal
  • Energi (kJ)
    401,12 kJ
  • Fett
    0,16 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,01 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,08 g
  • Mättade fettsyror
    0,03 g
  • Fiber
    1,48 g
  • Järn
    0,28 mg
  • Kalcium
    19,50 mg
  • Kalium
    98,61 mg
  • Kolhydrat
    22,14 g
  • Disackarider
    13,21 g
  • Monosackarider
    5,50 g
  • Sackaros
    13,21 g
  • Magnesium
    9,45 mg
  • Natrium
    3,70 mg
  • Niacin
    0,33 mg
  • Protein
    0,41 g
  • Riboflavin
    0,01 mg
  • Tiamin
    0,01 mg
  • Vatten
    192,24 g
  • Vitamin B6
    0,05 mg
  • Vitamin C
    45,60 mg
  • Vitamin E
    0,41 mg
  • Zink
    0,16 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet