Fruktomelett, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. Fruktpuréer såsom Aprikospuré, Exotisk fruktpuré och Mangopuré kan användas.

  2. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda i Thick & Easy™. Smaksätt med socker.

  3. 2.  Grädda i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Kombiugn med ånga 125°C, ca 1 tim. Lämplig innertemperatur är 80° C.

  4. 3.  Servera med fruktsås och vispad grädde.

  5. TIPS!
    Dekorera med citronmeliss. 

  6. Fruktomelett gjord på ananaspuré med vispad grädde och fruktsås. Servera och njut av en god dessert!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    187,18 kcal
  • Energi (kJ)
    781,64 kJ
  • Fett
    7,03 g
  • Mättade fettsyror
    2,24 g
  • Fiber
    0,55 g
  • Kalcium
    0,13 mg
  • Kalium
    0,26 mg
  • Kolhydrat
    23,74 g
  • Disackarider
    12,75 g
  • Sackaros
    12,75 g
  • Natrium
    0,13 mg
  • Protein
    6,70 g
  • Vatten
    0,05 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet