Fisksoppa med ansjovis, flytande

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Torskpuré FINDUS 96012420
    900 g
  • Sopp- och såsbas, berikad FINDUS 96008702
    1,80 kg
  • Ansjovisspad
    150 g

TILLAGNING

  1. 1.  Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.

  2. TIPS!
    Servera crème fraiche, smaksatt med bönpuré och kryddor.

  3. Servera en härligt smakfull fisksoppa med ansjovissmak till en av veckans middagar. Soppan är i flytande konsistens och berikad på mineraler. Speciellt anpassad för de med dysfagi.  

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    229,38 kcal
  • Energi (kJ)
    959,70 kJ
  • Fett
    9,97 g
  • Enkelomättade fettsyror
    2,75 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,87 g
  • Mättade fettsyror
    5,36 g
  • Järn
    0,34 mg
  • Kalcium
    239,85 mg
  • Kalium
    669,75 mg
  • Kolesterol
    81,72 mg
  • Kolhydrat
    10,41 g
  • Disackarider
    8,92 g
  • Monosackarider
    0,03 g
  • Sackaros
    0,41 g
  • Magnesium
    46,05 mg
  • Natrium
    535,80 mg
  • Niacin
    2,40 mg
  • Protein
    24,33 g
  • Riboflavin
    0,32 mg
  • Tiamin
    0,14 mg
  • Vatten
    237,27 g
  • Vitamin B12
    3,79 µg
  • Vitamin B6
    0,27 mg
  • Vitamin C
    1,08 mg
  • Vitamin D
    1,71 µg
  • Vitamin E
    0,84 mg
  • Zink
    1,58 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet