Fisksoppa med ansjovis, flytande
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Torskpuré FINDUS 96012420900 g
- Sopp- och såsbas, berikad FINDUS 960087021,80 kg
- Ansjovisspad150 g
TILLAGNING
1. Blanda ingredienserna. Värm upp under omrörning. Smaksätt.
TIPS!
Servera crème fraiche, smaksatt med bönpuré och kryddor.Servera en härligt smakfull fisksoppa med ansjovissmak till en av veckans middagar. Soppan är i flytande konsistens och berikad på mineraler. Speciellt anpassad för de med dysfagi.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)229,38 kcal
- Energi (kJ)959,70 kJ
- Fett9,97 g
- Enkelomättade fettsyror2,75 g
- Fleromättade fettsyror0,87 g
- Mättade fettsyror5,36 g
- Järn0,34 mg
- Kalcium239,85 mg
- Kalium669,75 mg
- Kolesterol81,72 mg
- Kolhydrat10,41 g
- Disackarider8,92 g
- Monosackarider0,03 g
- Sackaros0,41 g
- Magnesium46,05 mg
- Natrium535,80 mg
- Niacin2,40 mg
- Protein24,33 g
- Riboflavin0,32 mg
- Tiamin0,14 mg
- Vatten237,27 g
- Vitamin B123,79 µg
- Vitamin B60,27 mg
- Vitamin C1,08 mg
- Vitamin D1,71 µg
- Vitamin E0,84 mg
- Zink1,58 mg