Fiskgratäng med dillsås, gelé
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Torskpuré FINDUS 96012420500 g
- Sopp- och såsbas, berikad FINDUS 96008702500 g
- Gelatinblad10 g
- Buljongpulver
TILLAGNING
1. Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.
2. Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.
3. Smaksätt. Låt stelna i kyl.
TIPS!
Serveras kall med tjock, varm dillsås (torkad stött dill) bredvid, spritsa gärna potatismos runt "fiskbiten".Smakfull fiskgratäng i gelékonsistens som serveras tillsammans med en god, värmande dillsås och spritsad potatismos. Testa detta till en av veckans middagar.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)98 kcal
- Energi (kJ)411 kJ
- Fett5,40 g
- Mättade fettsyror1,15 g
- Fiber0,05 g
- Kolhydrat3,95 g
- Protein8,45 g