Fiskgratäng med dillsås, gelé

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Torskpuré FINDUS 96012420
    500 g
  • Sopp- och såsbas, berikad FINDUS 96008702
    500 g
  • Gelatinblad
    10 g
  • Buljongpulver

TILLAGNING

  1. 1.  Blötlägg gelatinet enligt anvisning på paketet.

  2. 2.  Värm Sopp- och såsbas. Tillsätt puré och det blötlagda gelatinet under omrörning.

  3. 3.  Smaksätt. Låt stelna i kyl.

  4. TIPS!
    Serveras kall med tjock, varm dillsås (torkad stött dill) bredvid, spritsa gärna potatismos runt "fiskbiten".

  5. Smakfull fiskgratäng i gelékonsistens som serveras tillsammans med en god, värmande dillsås och spritsad potatismos. Testa detta till en av veckans middagar. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    98 kcal
  • Energi (kJ)
    411 kJ
  • Fett
    5,40 g
  • Mättade fettsyror
    1,15 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Kolhydrat
    3,95 g
  • Protein
    8,45 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet