Fisk- och skaldjursterrin, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Fisk- och räkpuré FINDUS 96012413
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Salt, peppar
  • Röd karamellfärg
  • Hummerfond

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans.

  2. 2.  Blanda. Smaksätt och färgsätt. Tillsätt Thick & Easy™.

  3. 3.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie.

  4. 4.  Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  5. TIPS!
    Servera varm eller kall med pressad potatis och Ärtiga såsen, se sid 100 i MRS eller sök recept på vår hemsida.

  6. Fisk- och skaldjursterrin är gjord på bland annat Findus fisk- och räkpuré som är MSC märkt och gjord på finpasserat fiskkött och finpasserade räkor. Det ger fin färg och härlig smak av havets läckerheter. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    137,74 kcal
  • Energi (kJ)
    576,48 kJ
  • Fett
    7,20 g
  • Mättade fettsyror
    2,04 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Kolhydrat
    5,51 g
  • Protein
    12,73 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet