Broccoli och kasslerkryddad gratäng, timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda med Thick & Easy™. Smaksätt.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  3. 3.  Täck broccolitimbalen med skinktimbal med röksmak. Häll på såsen. Täck med lock eller folie. Tillaga ytterligare ca 20 min.

  4. TIPS!
    Servera med extra sås och pressad potatis.

  5. Testa vårt goda recept på broccoli och kasslergratäng. Gratängen är härligt krämig och full av fantastiska smaker, och i timbalkonsistens. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    288,54 kcal
  • Energi (kJ)
    1207,48 kJ
  • Fett
    21,32 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,60 g
  • Fleromättade fettsyror
    1,29 g
  • Mättade fettsyror
    6,41 g
  • Fiber
    1,11 g
  • Järn
    0,09 mg
  • Kalcium
    3 mg
  • Kalium
    3 mg
  • Kolhydrat
    10,94 g
  • Natrium
    177000 mg
  • Niacin
    0,06 mg
  • Protein
    13,51 g
  • Riboflavin
    0,01 mg
  • Vitamin B12
    0,03 µg
  • Vitamin D
    0,06 µg
  • Zink
    0,06 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet