Biff Stroganoff, Burgundisk köttgryta, Dillkött, Kalops, timbal

Klimatberäknat lågt C02e värde.Läs mer om vår klimatberäkning här.

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Timbalgrytbitar av oxkött FINDUS 96008622
    80 g
  • Sås från köttgryta, silad
    150 g

TILLAGNING

  1. 1. Värm från djupfryst, med lock, till 70°C centrumtemperatur.

  2. 2. Häll lite vatten/buljong i botten och pensla/spraya med olja eller matfett före uppvärmning.

  3. 3. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 7-10 min.

  4. 4. Häll varm sås över grytbitarna.

  5. TIPS!
    Servera med Ristimbal, Findus 61965 eller potatismos och grönsakstimbal.

  6. En passande middag att bjuda på under kyligare dagar. En värmande gryta i timbalkonsistens är då ett perfekt alternativ. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    1514 kcal
  • Energi (kJ)
    6238 kJ
  • Fett
    161,20 g
  • Mättade fettsyror
    14,30 g
  • Fiber
    0,16 g
  • Kolhydrat
    5,60 g
  • Protein
    10,40 g
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet