Ansjovisrätt, Timbal

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Torskpuré FINDUS 96012420
    60 g
  • Omelett- och timbalbas FINDUS 96008415
    60 g
  • Salt, peppar, malda kryddor
  • Ansjovisspad
    15 g

TILLAGNING

  1. 1.  Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda och smaksätt. Tillsätt Thick & Easy™.

  2. 2.  Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.

  3. 3.  Servera med dillsås, potatismos och grönsakstimbal/puré.

  4. TIPS!
    Servera alternativt med Grön sparrispuré, Findus 3701, och hummersås. 

    Ansjovisrätt som gör sig lika bra som förrätt som varmrätt, vardag som fest eller vinter som sommar. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    171,73 kcal
  • Energi (kJ)
    718,35 kJ
  • Fett
    9,16 g
  • Enkelomättade fettsyror
    0,82 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,50 g
  • Mättade fettsyror
    2,49 g
  • Fiber
    0,05 g
  • Järn
    0,19 mg
  • Kalcium
    14,85 mg
  • Kalium
    21,75 mg
  • Kolesterol
    13,50 mg
  • Kolhydrat
    7,10 g
  • Disackarider
    0,41 g
  • Monosackarider
    0,03 g
  • Sackaros
    0,41 g
  • Magnesium
    1,95 mg
  • Natrium
    412,50 mg
  • Niacin
    0,33 mg
  • Protein
    15,20 g
  • Riboflavin
    0,02 mg
  • Vatten
    7,95 g
  • Vitamin B12
    1,50 µg
  • Vitamin B6
    0,07 mg
  • Vitamin D
    0,03 µg
  • Vitamin E
    0,10 mg
  • Zink
    0,27 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet