Ansjovisrätt, Timbal
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Torskpuré FINDUS 9601242060 g
- Omelett- och timbalbas FINDUS 9600841560 g
- Salt, peppar, malda kryddor
- Ansjovisspad15 g
TILLAGNING
1. Tina puré och omelett- och timbalbas tillsammans. Blanda och smaksätt. Tillsätt Thick & Easy™.
2. Häll i väl smorda bleck eller formar täckta med lock eller folie. Förvärm ugnen. Tillaga i 100% ånga, 100°C ca 40 min.
3. Servera med dillsås, potatismos och grönsakstimbal/puré.
TIPS!
Servera alternativt med Grön sparrispuré, Findus 3701, och hummersås.
Ansjovisrätt som gör sig lika bra som förrätt som varmrätt, vardag som fest eller vinter som sommar.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)171,73 kcal
- Energi (kJ)718,35 kJ
- Fett9,16 g
- Enkelomättade fettsyror0,82 g
- Fleromättade fettsyror0,50 g
- Mättade fettsyror2,49 g
- Fiber0,05 g
- Järn0,19 mg
- Kalcium14,85 mg
- Kalium21,75 mg
- Kolesterol13,50 mg
- Kolhydrat7,10 g
- Disackarider0,41 g
- Monosackarider0,03 g
- Sackaros0,41 g
- Magnesium1,95 mg
- Natrium412,50 mg
- Niacin0,33 mg
- Protein15,20 g
- Riboflavin0,02 mg
- Vatten7,95 g
- Vitamin B121,50 µg
- Vitamin B60,07 mg
- Vitamin D0,03 µg
- Vitamin E0,10 mg
- Zink0,27 mg