Veggie boulette med ratatouille

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Värm bouletter enligt förpackningens anvisning.

  2. 2. Koka pastan i rikligt med saltat vatten.

  3. 3. Värm ratatouille och tomatkross i en gryta och smaksätt med örter, salt och peppar.

  4. Tips!

  5. Vid servering hyvla lite parmesan över!

  6. Veggie Boulette, ett gott alternativ till köttbullar, gjort på soja. Servera Veggie Boulette i tomatsås med ratatouille grönsaker och pasta. En enkel och god ovo-vegetarisk rätt att sätta på menyn!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    542,63 kcal
  • Energi (kJ)
    2270,57 kJ
  • Fett
    11,48 g
  • Enkelomättade fettsyror
    3,77 g
  • Fleromättade fettsyror
    4,36 g
  • Mättade fettsyror
    1,34 g
  • Fiber
    11,55 g
  • Järn
    3,49 mg
  • Kalcium
    134,04 mg
  • Kalium
    821,01 mg
  • Kolhydrat
    72,71 g
  • Disackarider
    2,54 g
  • Monosackarider
    10,08 g
  • Sackaros
    0,71 g
  • Magnesium
    112,96 mg
  • Natrium
    616,10 mg
  • Niacin
    3,86 mg
  • Protein
    30,50 g
  • Riboflavin
    0,33 mg
  • Tiamin
    0,99 mg
  • Vatten
    248,22 g
  • Vitamin B6
    0,37 mg
  • Vitamin C
    34,28 mg
  • Vitamin E
    7,70 mg
  • Zink
    2,07 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet