Veggie boulette med ratatouille
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Pasta800 g
- Ratatouille med tomatsås500 g
- Örtkryddor Provencale20 g
- Salt och peppar
TILLAGNING
1. Värm bouletter enligt förpackningens anvisning.
2. Koka pastan i rikligt med saltat vatten.
3. Värm ratatouille och tomatkross i en gryta och smaksätt med örter, salt och peppar.
Tips!
Vid servering hyvla lite parmesan över!
Veggie Boulette, ett gott alternativ till köttbullar, gjort på soja. Servera Veggie Boulette i tomatsås med ratatouille grönsaker och pasta. En enkel och god ovo-vegetarisk rätt att sätta på menyn!
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)542,63 kcal
- Energi (kJ)2270,57 kJ
- Fett11,48 g
- Enkelomättade fettsyror3,77 g
- Fleromättade fettsyror4,36 g
- Mättade fettsyror1,34 g
- Fiber11,55 g
- Järn3,49 mg
- Kalcium134,04 mg
- Kalium821,01 mg
- Kolhydrat72,71 g
- Disackarider2,54 g
- Monosackarider10,08 g
- Sackaros0,71 g
- Magnesium112,96 mg
- Natrium616,10 mg
- Niacin3,86 mg
- Protein30,50 g
- Riboflavin0,33 mg
- Tiamin0,99 mg
- Vatten248,22 g
- Vitamin B60,37 mg
- Vitamin C34,28 mg
- Vitamin E7,70 mg
- Zink2,07 mg