Quorn burgare med klassiska tillbehör

Vegansk burgare med klassiska tillbehör

INGREDIENSER

Välj antal portioner

  • Hamburgerbröd
    500 g
  • Vegansk ost
    150 g
  • Salladsblad
    150 g
  • Inlagd gurka
    150 g
  • Tomat
    200 g
  • Senap
    100 g
  • Ketchup
    100 g
  • Vegansk majonnäs
    200 g

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga Vegansk burgare enligt anvisningarna på förpackning.

  2. 2. Skölj sallad och tomat.

  3. 3. Skär tomat och gul lök i skivor.

  4. 4. Rosta brödhalvorna. Bred majonnäs på nedre brödhalvan. Klicka ketchup och senap på den övre brödhalvan.

  5. 5. Montera burgaren.

    Tips!
    En perfekt burgare att servera på skolmenyn. Låt barnen montera sina egna burgare med sina favorit tillbehör.

    Klimatsmart 100 grams burgare gjord på ärtprotein. En burgare för medvetna, både barn och vuxna. Passar utmärkt att servera i skolmatsalen som på restaurangen. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    584,35 kcal
  • Energi (kJ)
    2445,52 kJ
  • Fett
    32,59 g
  • Enkelomättade fettsyror
    5,09 g
  • Fleromättade fettsyror
    10,70 g
  • Mättade fettsyror
    5,29 g
  • Fiber
    5,75 g
  • Järn
    0,89 mg
  • Kalcium
    187,09 mg
  • Kalium
    254 mg
  • Kolesterol
    37,43 mg
  • Kolhydrat
    33,61 g
  • Disackarider
    3,57 g
  • Monosackarider
    4,88 g
  • Sackaros
    2,68 g
  • Magnesium
    34,58 mg
  • Natrium
    432,80 mg
  • Niacin
    1,56 mg
  • Protein
    36,48 g
  • Riboflavin
    0,15 mg
  • Tiamin
    0,14 mg
  • Vatten
    84,87 g
  • Vitamin B12
    0,49 µg
  • Vitamin B6
    0,16 mg
  • Vitamin C
    4 mg
  • Vitamin D
    0,18 µg
  • Vitamin E
    1,95 mg
  • Zink
    1,09 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet