Pease burgare med gröna tillbehör

Vegansk burgare med gröna tillbehör

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1.  Tillaga Vegansk burgare enligt anvisningar på förpackning.

  2. 2.  Skiva gruka, zucchini och sautera alla grönsakerna, utan spenaten, i en panna eller på bleck i ugnen på 180° i 10 min.

  3. 3.  Rör om efter halva tiden och avsluta med att vända ner spenaten.

  4. 4. Blanda samma alla ingredienserna till vinägretten.

  5. 5. Serveta Vegansk burgare på ett täcke av de gröna grönsakerna och ringa över vinägretten.

    Tips!
    Toppa gärna med goda örter och servera med ett gott bröd därtill.

    En vegansk burgar rätt där de gröna tillbehören står i centrum. Låt grönsaker få ta en större del av tallriken och menyn. Den gröna salladen passar även bra till grillad lax. 

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    617,58 kcal
  • Energi (kJ)
    2584,46 kJ
  • Fett
    44,42 g
  • Enkelomättade fettsyror
    21,95 g
  • Fleromättade fettsyror
    7,46 g
  • Mättade fettsyror
    3,95 g
  • Fiber
    9,56 g
  • Järn
    3,34 mg
  • Kalcium
    127,19 mg
  • Kalium
    842,51 mg
  • Kolhydrat
    14,17 g
  • Disackarider
    2,82 g
  • Monosackarider
    3,91 g
  • Sackaros
    2,47 g
  • Magnesium
    100,51 mg
  • Natrium
    8,95 mg
  • Niacin
    2,45 mg
  • Protein
    36,54 g
  • Riboflavin
    0,26 mg
  • Tiamin
    0,43 mg
  • Vatten
    284,85 g
  • Vitamin B6
    0,35 mg
  • Vitamin C
    73,52 mg
  • Vitamin E
    9,55 mg
  • Zink
    2,07 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet