Sweet & Sour Bönsallad
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 500 g
- Dressing:
- Rapsolja2 dl
- Risvinäger1 dl
- Socker1 dl
- Svartpeppar
- Salt
- Romansallad, riven300 g
TILLAGNING
Börja med att tillaga grönsaksblandningen enligt anvisning på förpackningen. Blanda sedan med riven romansallad.
Dressing
Vispa dressingen ordentligt så att sockret löser sig, smaka av med salt och peppar.Tips!
Servera som en enkel lunch tillsammans med Salladskyckling. Bjud då gärna ett nygräddat bröd och smör till.
Addera något nytt till salladsbuffén! Denna goda bönsallad på Grönsaksblandning med bönor och tomat serveras med en fräsch sötsur dressing. Går smidigt att göra till många gäster.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)237,22 kcal
- Energi (kJ)992,61 kJ
- Fett18,31 g
- Enkelomättade fettsyror11,05 g
- Fleromättade fettsyror5,09 g
- Mättade fettsyror1,34 g
- Fiber1,78 g
- Järn0,51 mg
- Kalcium28,89 mg
- Kalium175,17 mg
- Kolhydrat15,49 g
- Disackarider9,33 g
- Monosackarider0,51 g
- Sackaros9,33 g
- Magnesium17,10 mg
- Natrium17,18 mg
- Niacin0,74 mg
- Protein2,21 g
- Riboflavin0,06 mg
- Tiamin0,07 mg
- Vatten78,18 g
- Vitamin B60,07 mg
- Vitamin C6,80 mg
- Vitamin E4,92 mg
- Zink0,34 mg