Selleristick, linssallad och currydipp
INGREDIENSER
Välj antal portioner
- Linssallad
- Gröna linser, kokta300 g
- Röda linser, kokta300 g
- Tomater, tärnade150 g
- Lök gul150 g
- Lök röd150 g
- Dressing
- Olivolja1 dl
- Timjan2 g
- Citronjuice, konc30 ml
- Svartpeppar grovmald
- Örtsalt
- Kall sås
- Yoghurt7 dl
- Curry3 g
- Honung30 g
- Salt
- Ris, okokt800 g
- Vitpeppar
TILLAGNING
Värm Selleristicks enligt anvisning på förpackning.
Linssallad
1. Blanda ingredienserna till dressingen. Smaksätt med salt och peppar.2. Blanda kokta linser, tomater och lök.
3. Häll över dressingen och rör om försiktigt. Låt stå kallt ett par timmar före servering.
Currydipp
1. Blanda ingredienserna.2. Smaksätt med salt och vitpeppar.
Servera rätten tillsammans med ris.
Tips!Stek med fördel selleristicksen i en panna med smör för fin färg och krispig yta.
Få barnen att äta mer grönsaker med Findus Selleristicks. Söta, goda och krispiga. Enkla att tillaga till många. Perfekt alternativ till lunchserveringen.