Palsternacks- och grönkålsbiff med varm nudelsallad

Palsternacks- & grönkålsbiff med nudlar

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Värm biffarna enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Fräs upp nudlarna och grönsakerna i lite olja och smaksätt med sweet chilisås (mängd efter smak och tycke).

  3. Tips!

  4. Strö gärna lite koriander och pressa lime över innan serveringen.

  5. Palsternacks- och grönkålsbiff med varm nudelsallad passar bra på lunchmenyn på restaurang och i skolan. Wokbas med nudlar lagas enkelt till många gäster.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    412,33 kcal
  • Energi (kJ)
    1725,60 kJ
  • Fett
    17,80 g
  • Enkelomättade fettsyror
    7,54 g
  • Fleromättade fettsyror
    3,97 g
  • Mättade fettsyror
    3,02 g
  • Fiber
    11,38 g
  • Järn
    6,36 mg
  • Kalcium
    156,13 mg
  • Kalium
    885,11 mg
  • Kolesterol
    57,99 mg
  • Kolhydrat
    47,10 g
  • Disackarider
    7,82 g
  • Monosackarider
    22 g
  • Sackaros
    7,74 g
  • Magnesium
    62,95 mg
  • Natrium
    1766,70 mg
  • Niacin
    2,43 mg
  • Protein
    10,31 g
  • Riboflavin
    0,23 mg
  • Tiamin
    0,19 mg
  • Vatten
    314,67 g
  • Vitamin B12
    0,55 µg
  • Vitamin B6
    0,73 mg
  • Vitamin C
    27,72 mg
  • Vitamin D
    1,02 µg
  • Vitamin E
    5,49 mg
  • Zink
    1,51 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet