Monstersallad med Pease bullar

Monstersallad med Vegobullar

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Koka linser enligt anvisningar.

  2. Veganska Vegobullar är ett bra alternativ för en vegetarisk och klimatsmart kost. Testa att servera Vegobullar i sallader. Genom att addera linser i salladen blir rätten matigare och godare.

  3. 2. Koka upp broccoli, ärter och majs.

  4. 3. Blanda grönsakerna med linserna.

  5. 4. Rör ihop vinägretten och rör ner i lins- och grönsakssalladen.

  6. 5. Värm Vegobullarna i ugnen enligt anvisning på förpackningen.

  7. 6. Spritsa på två små klickar färskost på varje bulle och tryck i en halv oliv som ögon.

  8. 7. Skär skivor av zucchini och skär ut ögon och mun.

  9. Tips!

  10. Dekorera salladen med zucchinimonsterna för en riktigt läskig Halloween-rätt!

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    380,95 kcal
  • Energi (kJ)
    1594,19 kJ
  • Fett
    15,08 g
  • Enkelomättade fettsyror
    4,49 g
  • Fleromättade fettsyror
    2,01 g
  • Mättade fettsyror
    2,54 g
  • Fiber
    8,60 g
  • Järn
    3,38 mg
  • Kalcium
    70,63 mg
  • Kalium
    539,07 mg
  • Kolesterol
    8,49 mg
  • Kolhydrat
    28,51 g
  • Disackarider
    2,15 g
  • Monosackarider
    2,08 g
  • Sackaros
    1,85 g
  • Magnesium
    55,07 mg
  • Natrium
    313,99 mg
  • Niacin
    1,54 mg
  • Protein
    28,31 g
  • Riboflavin
    0,15 mg
  • Tiamin
    0,24 mg
  • Vatten
    110,95 g
  • Vitamin B12
    0,02 µg
  • Vitamin B6
    0,38 mg
  • Vitamin C
    31,93 mg
  • Vitamin D
    0,01 µg
  • Vitamin E
    2,48 mg
  • Zink
    1,77 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet