Veggie färs lasagne med spenat

Lasagne med Veggie färs och spenat

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Stek Veggie färs i smör tillsammans med hackad lök och vitlök. Häll i den krossade tomaten och låt sjuda ca 5 min. Smaka av med salt och svartpeppar.

  2. 2. Smula ner hälften av fetaosten tillsammans med avrunnen spenat. Smaka av med salt och svartpeppar.

  3. 3. Värm grädden och håll i osten så att den smälter.

  4. 4. Varva Veggie färsblandningen med spenat, fetaost och lasagneplattor. Avsluta med sista ostsåsen och smula sen över resterande fetaost.

  5. 5. Grädda i ugn på 200 grader i cirka 25-30 minuter tills lasagnen fått fin färg.

  6. Tips!

  7. Servera gärna en god grönsallad till.

  8. Lakto-ovo-vegetarisk lasagne så att fler gäster kan få njuta av denna klassiska rätt. Gjord på vegansk Veggie färs, spenat och fetaost. En twist på en passande lunchmenyrätt!

Näringsvärde per portion (400 g)

    Alla näringsvärden

    Produkter som inkluderas i receptet