Krispig bönsallad

Krispig bönsallad

INGREDIENSER

Välj antal portioner

TILLAGNING

  1. 1. Tillaga Grönsaksblandningen enligt anvisning på förpackningen.

  2. 2. Skölj sallad och blanda med grönsaksblandningen.

  3. 3. Toppa med rostad lök och krutonger.

  4. 4. Rör ut crème fraiche med lite vatten, salt och peppar. Ringla över dressingen strax före servering.

  5. Tips!

  6. Ersätt rostad lök med solrosfrö eller pumpafrö för nötigare karaktär. Det ger en krispig textur.

  7. Förslag till salladsbuffén! En krispig bönsallad med sojabönor som toppas med krutonger och rostad lök. Passar att laga till många gäster och att servera till olika rätter.

Näringsvärde per portion (400 g)

  • Energi (kcal)
    88,75 kcal
  • Energi (kJ)
    371,30 kJ
  • Fett
    5,04 g
  • Enkelomättade fettsyror
    1,55 g
  • Fleromättade fettsyror
    0,54 g
  • Mättade fettsyror
    2,22 g
  • Fiber
    2,03 g
  • Järn
    0,85 mg
  • Kalcium
    32,79 mg
  • Kalium
    152,57 mg
  • Kolesterol
    6,43 mg
  • Kolhydrat
    7,55 g
  • Disackarider
    1,24 g
  • Monosackarider
    0,84 g
  • Sackaros
    0,94 g
  • Magnesium
    18,01 mg
  • Natrium
    117,38 mg
  • Niacin
    0,72 mg
  • Protein
    2,36 g
  • Riboflavin
    0,08 mg
  • Tiamin
    0,07 mg
  • Vatten
    70,28 g
  • Vitamin B12
    0,01 µg
  • Vitamin B6
    0,09 mg
  • Vitamin C
    8,50 mg
  • Vitamin D
    0,01 µg
  • Vitamin E
    0,76 mg
  • Zink
    0,34 mg
Alla näringsvärden

Energifördelning

Produkter som inkluderas i receptet