INGREDIENSER
Välj antal portioner
- 900 g
- Hamburgerbröd grovt450 g
- Mixsallad300 g
- Röd lök50 g
- Nachochips100 g
- Pommes frites alt. klyftpotatis1200 g
- Chunky salsa200 g
TILLAGNING
1. Rosta bröden och stek burgarna enligt anvisning på förpackningen.
2. Tillbered de olika tillbehören.
3. Servera som en hamburgerbuffé.
Tips!Vid stekning av burgarna så krydda med lite tacokrydda alternativt krydda pommes friten eller klyftpotatisen!
Ett gott, nyttigt och grönt alternativ gjort på soja. Med denna burgare kan gäster som önskar vegetariska alternativ få njuta av en riktigt god vegetarisk burgare.
Näringsvärde per portion (400 g)
- Energi (kcal)616,95 kcal
- Energi (kJ)2581,32 kJ
- Fett24,07 g
- Enkelomättade fettsyror8,82 g
- Fleromättade fettsyror7,50 g
- Mättade fettsyror5,06 g
- Fiber12,78 g
- Järn3,17 mg
- Kalcium135,77 mg
- Kalium1093,77 mg
- Kolesterol0,35 mg
- Kolhydrat67,44 g
- Disackarider2,78 g
- Monosackarider4,12 g
- Sackaros0,41 g
- Magnesium121,63 mg
- Natrium363,24 mg
- Niacin6,74 mg
- Protein26,01 g
- Riboflavin0,31 mg
- Tiamin0,94 mg
- Vatten184,76 g
- Vitamin B60,54 mg
- Vitamin C12,98 mg
- Vitamin E7,14 mg
- Zink1,94 mg